Home / archiefcentraal / thomas en ellen sturen valentinos op liefdespad

Met Valentijnsdag voor de deur slaan Thomas van Vloedgraven Bloemen en Wonen en Ellen van Haarmode & Huidverzorging Ellen de handen ineen voor een ludieke valentijnsactie. Beide ondernemers sturen op Valentijnsdag tussen 12.00 en 17.00 uur twee Valentino’s op liefdespad in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe. Op diverse plekken in het winkelcentrum delen de mannen, herkenbaar aan hun opvallende rode kostuums, aan het winkelend publiek rode rozen met daaraan kortingsbonnen uit.

thomas en ellen sturen valentinos op liefdespad

Aan de roos zit een bon waarop staat dat mensen 10 euro korting krijgen op een schoonheidsbehandeling, óf een bon waarop staat dat ze 5 euro korting krijgen op een valentijnsboeket. De kortingsbonnen zijn alleen op Valentijnsdag inwisselbaar. Deze actie is daardoor een ideale kans om last minute een mooi cadeau voor je geliefde te halen. De bijgeleverde rode roos maakt de verrassing compleet.

Uit alle kassabonnen van de valentijnsactie wordt tot slot nog een prijswinnaar getrokken. Aan de gelukkige winnaar stellen Vloedgraven Bloemen en Wonen en Haarmode & Huidverzorging Ellen een romantisch diner voor twee ter beschikking. Liefde gaat immers door de maag. Houd de Valentino’s dus in de gaten op 14 februari in de winkelstraten van Wijhe en verras je valentijn met een uniek cadeau.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.