thomas en ellen sturen valentinos op liefdespad

Aan de roos zit een bon waarop staat dat mensen 10 euro korting krijgen op een schoonheidsbehandeling, óf een bon waarop staat dat ze 5 euro korting krijgen op een valentijnsboeket. De kortingsbonnen zijn alleen op Valentijnsdag inwisselbaar. Deze actie is daardoor een ideale kans om last minute een mooi cadeau voor je geliefde te halen. De bijgeleverde rode roos maakt de verrassing compleet.

Uit alle kassabonnen van de valentijnsactie wordt tot slot nog een prijswinnaar getrokken. Aan de gelukkige winnaar stellen Vloedgraven Bloemen en Wonen en Haarmode & Huidverzorging Ellen een romantisch diner voor twee ter beschikking. Liefde gaat immers door de maag. Houd de Valentino’s dus in de gaten op 14 februari in de winkelstraten van Wijhe en verras je valentijn met een uniek cadeau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.