thema avond hsp

René Kleinherenbrink: De afgelopen jaren heb ik veel over hoog gevoeligheid geleerd met name door de kinderen die ik tegen kwam in het onderwijs en met name door de rol die mijn zoon inneemt en wat hij mij spiegelt heb ik mezelf beter leren kennen en ben ik steeds dichter gekomen bij mezelf. Ik heb geleerd wat ik belangrijk vind in het leven ( en leer gelukkig nog steeds door ) hoe ik met andere mensen om wil gaan en waar mijn prioriteiten liggen in het leven.

Deze zijn heel anders dan de waarden en normen die ik vroeger in mijn opvoeding en binnen het onderwijs heb meegekregen en op deze avond hoop ik mijn inzichten met U te delen. De Huttert, nieuwe Twentseweg 3, 8105 SE Luttenberg Dinsdag 27 Maart van 20 tot 22 uur Inloop vanaf 19.45 uur inclusief 2 consumpties. Kosten 12,50 € te voldoen bij opgave. Opgave via rene@be-aware-now.com / 06 11498650 Ik zie er naar uit je te ontmoeten. meer informatie op http://be-aware-now.com/thema-avond-hsp-ouders-en-leerkrachten/ 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.