Home / archiefcentraal / the violin teacher bij filmhuisraalte

FilmHuisRaalte vertoont op vrijdag 9 februari het muzikale drama 'The Violin Teacher'. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 6 euro zijn te koop bij de Parabool of te reserveren via filmhuisraalte@hotmail.com.

the violin teacher bij filmhuisraalte

Het waargebeurde verhaal van deze Braziliaanse film handelt over Laerte, een talentvolle violist die zijn positie bij symfonieorkest van Sao Paolo verliest. Uiteindelijk lukt het hem om, als muziekleraar aan een school in een sloppenwijk, een groep ongedisciplineerde jongeren om te vormen tot een succesvol symfonieorkest, als alternatief voor een leven vol criminaliteit, drugsgebruik en werkloosheid.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.