Home / archiefcentraal / the veldman brothers op pre party ribs and blues

Het grootste roots- en bluesfestival van Nederland gaat met Pinksteren weer van start in het centrum van Raalte. Een voorproefje van wat de liefhebbers dan te wachten staat wordt traditioneel gegeven tijdens de zogenoemde pre-party van het festival. Deze gaat op zondag 25 maart plaatsvinden in en om Taveerne Tivoli in Raalte.

the veldman brothers op pre party ribs and blues

Op het programma staan als vanouds de vaste Ribs & Blues-items. Voorzitter Ton Groot Beumer presenteert de laatste nieuwtjes van het evenement en zal ook bekend maken welke jongen of meisje 3 dagen lang als Sheriff van Ribs & Blues 2018 een bevoorrechte status zal genieten. Uiteraard zal de muziek niet ontbreken. Als het weer het toelaat wordt het podium opgesteld in de tuin van Tivoli en kunnen de bezoekers onder een lentezonnetje genieten van een biertje, food en natuurlijk blues, die komt van The Veldman Brothers.

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums. The Veldman Brothers hebben een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock’n roll, country en zelfs soul en funk.

Kijk voor meer informatie op www.ribsenblues.nl

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.