the veldman brothers op pre party ribs and blues

Op het programma staan als vanouds de vaste Ribs & Blues-items. Voorzitter Ton Groot Beumer presenteert de laatste nieuwtjes van het evenement en zal ook bekend maken welke jongen of meisje 3 dagen lang als Sheriff van Ribs & Blues 2018 een bevoorrechte status zal genieten. Uiteraard zal de muziek niet ontbreken. Als het weer het toelaat wordt het podium opgesteld in de tuin van Tivoli en kunnen de bezoekers onder een lentezonnetje genieten van een biertje, food en natuurlijk blues, die komt van The Veldman Brothers.

The Veldman Brothers, het ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums. The Veldman Brothers hebben een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock’n roll, country en zelfs soul en funk.

Kijk voor meer informatie op staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.