Home / archiefcentraal / taart voor jarige minimakinderen

Echte Bakker Jorink en de Voedselbank Raalte e.o. bieden vanaf maart een gratis verjaardagstaart aan voor kinderen van cliënten van de voedselbank. Ieder minimakind van 4 tot en met 15 jaar dat vanaf dan jarig is, kan deze taart ophalen bij Jorink.

taart voor jarige minimakinderen

De kinderen kunnen daarbij kiezen uit een viertal taarten. Deze actie duurt een jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door donaties die zijn gedaan tijdens de opening van de vernieuwde bakker van Echter Bakker Jorink. Op de foto tonen José en Patrick Jorink de vier soorten kindertaarten aan Frans Rouwenhoff, voorzitter Voedselbank Raalte e.o.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.