t huys schalkhaar opent haar deuren

Zorghuis Schalkhaar wordt ’t Huys Schalkhaar
Met uitzondering van Schalkhaar staan alle zorghuizen van Zorghuis Nederland in Zuid-Nederland. Zorggroep ’t Huys is uitsluitend actief in Noord- en Midden-Nederland. Dit is de reden dat locatie Schalkhaar wordt ondergebracht bij ’t Huys. Beide organisaties zijn verbonden aan Blueprint Group. Blueprint Group is een organisatie gericht op het ontwikkelen van woonzorglocaties waar senioren op een waardige manier van hun oude dag kunnen genieten.

Ontmoeten en verbinden
De ruime trouwzaal in het voormalig gemeentehuis met rijke historie wordt omgezet in een ontmoetingsplek voor de inwoners van Schalkhaar. Hier zullen in de toekomst bijeenkomsten worden georganiseerd die de lokale bevolking verbindt. Zorggroep ‘t Huys wil dat iedereen zich welkom voelt.

Zorggroep ’t Huys
Zorggroep ’t Huys staat voor waardige oplossingen voor senioren met een permanente zorgbehoefte. In de loop van dit jaar worden er in heel Nederland nieuwe locaties geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.