Home / archiefcentraal / succesvolle kaveluitgifte avond in lemelerveld

Op donderdagavond 22 februari zijn alle tien kavels van het nieuwbouwproject ‘Energiezuinige starterswoningen aan de Marke in Lemelerveld’ uitgegeven. Guido Hulsman en Michel Koenjer van Prima Thuis organiseerden deze kaveluitgifte-avond bij The Pub van Café Reimink. Bertus Berkhoff van de gemeente Dalfsen gaf toelichting op de lotingsprocedure en Rolf Grid van Hoekstra & Partners Notarissen verrichtte de loting.

succesvolle kaveluitgifte avond in lemelerveld

The Pub van Reimink was mooi gevuld met de zeventien inschrijvers en hun aanhang. Ze beluisterden de korte presentatie van Prima Thuis over het ontstaan van het bouwproject en de toelichting van Guido Hulsman en Michel Koenjer op de tekeningen van de tien energiezuinige starterswoningen aan de Marke in Lemelerveld, gelegen in de duurzame en gasloze wijk Nieuwe Landen II. Er werd nog een enkele vraag gesteld en beantwoord, waarna het spannendste moment van de avond aanbrak.

Bertus Berkhoff van de gemeente Dalfsen legde de procedure van de loting uit. Daarna kende notaris Rolf Grid door middel van loting de tien kavels toe. Daarbij zijn alle tien woningen van dit project verdeeld. De overgebleven zeven inschrijvers zijn in volgorde van de loting op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvers die zijn ingeloot gaan binnenkort in gesprek met Prima Thuis over de verdere voortgang en bouwopties. De start van de bouw staat in de tweede helft van 2018 gepland.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.