succesvolle kaveluitgifte avond in lemelerveld

The Pub van Reimink was mooi gevuld met de zeventien inschrijvers en hun aanhang. Ze beluisterden de korte presentatie van Prima Thuis over het ontstaan van het bouwproject en de toelichting van Guido Hulsman en Michel Koenjer op de tekeningen van de tien energiezuinige starterswoningen aan de Marke in Lemelerveld, gelegen in de duurzame en gasloze wijk Nieuwe Landen II. Er werd nog een enkele vraag gesteld en beantwoord, waarna het spannendste moment van de avond aanbrak.

Bertus Berkhoff van de gemeente Dalfsen legde de procedure van de loting uit. Daarna kende notaris Rolf Grid door middel van loting de tien kavels toe. Daarbij zijn alle tien woningen van dit project verdeeld. De overgebleven zeven inschrijvers zijn in volgorde van de loting op de wachtlijst geplaatst. De inschrijvers die zijn ingeloot gaan binnenkort in gesprek met Prima Thuis over de verdere voortgang en bouwopties. De start van de bouw staat in de tweede helft van 2018 gepland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.