succes indoor minimarathon manege heeten

Na de enkelspan pony kregen de 2-span pony’s, de tandem, enkelspan paard, 4-span pony’s en de 4-span paarden de gelegenheid om zich te plaatsen voor de finale. Voor de finale plaatsten zich namens de vereniging Ophelie Vegterlo met haar 2-span pony’s en Harry Tutert met zijn tandem. In de finale werd hard gereden, mede dankzij de geweldige stevige muziek verzorgd door Bart Pleizier.Na elke rubriek werd gelijk de prijsuitreiking gehouden, zodat elke finalist nog een mooie ereronde mocht rijden.

De vereniging kijkt terug terug op een mooie zaterdag en zette deze nog licht voort, want zondagmiddag stond er nog een privéles van internationaal menner Mark Wuesthof op de agenda. Op 22 & 23 september organiseert Menvereniging Heeten hun jaarlijkse outdoor Marathon en daar zijn de voorbereidingen al voor van start gegaan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.