stem op de wiejese diekdaegen en ttv wijhe tijdens hart voor salland

De Wiejese Diekdaegen is geheel afhankelijk van sponsoring en financiële ondersteuning van bedrijven en particulieren. De stichting is naast bijdragen van sponsoren en donateurs afhankelijk van het Rabobank-ondersteuningsfonds “Hart voor Salland”. Dit jaar viert de Diekdaegen zijn 25e jubileum. Het programma wordt daarvoor extra mooi gemaakt en een extra bijdrage is dan ook welkom.

TTV Wijhe: opknapbeurt kantine
Ook de Tafeltennis (en dynamic)tennisvereniging Wijhe hoopt op veel stemmen. De club zal de opbrengst komende zomer volledig besteden aan een facelift van hun verouderde kantine. De club kan de bijdrage dankzij uw stem goed gebruiken, omdat de subsidies steeds verder teruglopen.

Iedere stem is geld waard
Als u bankiert bij de Rabobank, dan kunt u de Wiejese Diekdaegen en TTV Wijhe ondersteunen door op hen te stemmen. Elke stem is geld waard. Dit jaar mogen alle klanten* van Rabobank Salland hun stem uitbrengen. Zij ontvangen rond 8 maart 2018 per post een unieke code waarmee ze van 9 t/m 19 maart 2018 via een stemsite kunnen stemmen. Iedere klant ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal drie stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. (* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland)

Vorig jaar deden 360 organisaties mee aan Hart voor Salland; zij verdeelden in totaal € 160.000,-. Iedere stem was toen ongeveer € 4 euro waard. Uw stem is dus geld waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.