Home / archiefcentraal / sprookjes en muziek in het hoftheater

Een podium vol met kleur en een herkenbaar sprookje. Donderdag 1 maart in de voorjaarsvakantie is de musical Hans & Grietje in het HOFtheater te zien. Een musical voor de hele familie. Zaterdag 3 maart vult NITS de zaal met muziek. Na succesvolle eerdere concerten staan zij in Raalte met hun nieuwe theaterconcert 'Angst'.

sprookjes en muziek in het hoftheater

Hans & Grietje De Musical (4+)
‘Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?’ Na een eerdere reeks betoverende sprookjesmusicals is het nu tijd voor Hans & Grietje, met Janouk Kelderman (bekend als Keet! en presentatrice Klokhuis) als Grietje. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen, die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos, in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje. Voorzien van een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en uiteraard swingende meezingliedjes is het dé familievoorstelling.

Kom verkleed en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd en swing na afloop tijdens de Sprookjes Afterparty bij een heuse Meet & Greet!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Hans en Grietje op donderdag 1 maart om 13:30 uur en 16:00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,50 per stuk.

NITS | Angst
Iedereen kent The Nits van hun grote hits in de jaren ’80, nummers als ‘Nescio’, ‘In The Dutch Mountains’ en ‘J.O.S. Days’. De kern van de band bestaat uit zanger en tekstschrijver Henk Hofstede, Rob Kloet (percussie) en Robert Jan Stips (keyboard). Na de succesvolle samenwerking met het Scapino Ballet ‘TING!’ in de Rotterdamse Ferrodome en de hartverwarmende clubtoer ‘BRNO’ eind vorig jaar, staat de band nu weer in de theaters met nieuwe muziek en visuals in de voorstelling ‘Angst’.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor NITS op zaterdag 3 maart 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.