Home / archiefcentraal / sportcafe in olst met go ahead eagles trainer jan van staa

Wie wil weten hoe het komt dat Go Ahead Eagles zo’n slecht seizoen beleeft en benieuwd is naar wat trainer Jan van Staa daaraan wil gaan doen, is van harte welkom op woensdag 28 februari in sportcafé De Hooiberg in Olst. Dan organiseert de VVD Olst-Wijhe namelijk ‘Sportzaken’, een bijeenkomst waar sport centraal staat. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

sportcafe in olst met go ahead eagles trainer jan van staa

De kick off van de avond wordt verzorgd door Henk Willink die namens het Sportplatform Olst-Wijhe vertelt over het project ‘Kom van de bank!’. Het Sportplatform wil samen met sportclubs in Olst-Wijhe een nieuw en flexibel sportaanbod realiseren waardoor meer mensen (jong en oud) gaan sporten, sportaccommodaties efficiënter gebruikt worden en er meer kader voor sportverenigingen ontstaat. Voorbeelden die nu uitgewerkt worden: walking football (voetbal voor 65-plussers waarbij niet gerend mag worden) en Sportmix 30+ (30-plussers kunnen tien weken lang elke week een andere sport proberen).

Na deze presentatie is het de beurt aan RTV-Oost en FOX-verslaggever Bert van Losser om Ga Ahead Eagles trainer Jan van Staa aan de tand te voelen. De voetbalclub uit Deventer draait een moeizaam seizoen. Na het ontslag van trainer Leon Vlemmings staat Jan van Staa nu aan het roer bij de Eagles. Van Losser zal van Van Staa willen weten hoe hij het tij wil gaan keren bij de Eagles.

Het sportcafé vindt plaats op woensdag 28 februari om 20.00 uur in sportcafé De Hooiberg in Olst. De toegang is gratis.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.