sportcafe in olst met go ahead eagles trainer jan van staa

De kick off van de avond wordt verzorgd door Henk Willink die namens het Sportplatform Olst-Wijhe vertelt over het project ‘Kom van de bank!’. Het Sportplatform wil samen met sportclubs in Olst-Wijhe een nieuw en flexibel sportaanbod realiseren waardoor meer mensen (jong en oud) gaan sporten, sportaccommodaties efficiënter gebruikt worden en er meer kader voor sportverenigingen ontstaat. Voorbeelden die nu uitgewerkt worden: walking football (voetbal voor 65-plussers waarbij niet gerend mag worden) en Sportmix 30+ (30-plussers kunnen tien weken lang elke week een andere sport proberen).

Na deze presentatie is het de beurt aan RTV-Oost en FOX-verslaggever Bert van Losser om Ga Ahead Eagles trainer Jan van Staa aan de tand te voelen. De voetbalclub uit Deventer draait een moeizaam seizoen. Na het ontslag van trainer Leon Vlemmings staat Jan van Staa nu aan het roer bij de Eagles. Van Losser zal van Van Staa willen weten hoe hij het tij wil gaan keren bij de Eagles.

Het sportcafé vindt plaats op woensdag 28 februari om 20.00 uur in sportcafé De Hooiberg in Olst. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.