seniorentoneel speelt retour afzender in zaal reimink

“Christine en Maarten helpen hun goede vrienden Bianca en Richard uit de brand door ze in huis te nemen op hun boerderij. Alleen zitten ze op de dag van de verhuizing met een probleem. Maarten neemt in zijn taxibusje een oudere man mee, Bob, en die wil er niet uit. Zelfs de maatschappelijk werkster kan niets beginnen. En als de buurvrouwen hun spirituele centrum willen uitbreiden naar de boerderij van Christine en Maarten, komt er nog een probleem bij. Maar wie is Bob nou eigenlijk?”

De senioren zijn er bijna klaar voor. Het decor staat, de rollen zijn ingestudeerd en met hulp van Joop Kieftenbeld verder uitgewerkt en ze hebben er zin in. Zaal Reimink aan de Dorpstraat 2 in Lemelerveld is 45 minuten voor aanvang geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.