seminar melkveehouderij in hardenberg

Het seminar draait om kennis delen en kennis vergroten. Tijdens het plenaire programma deelt Ruud Huirne, Directeur Food & Agri Rabobank Nederland, de visie van de Rabobank op de melkveesector. Daarna bepaalt u als bezoeker zelf de rest van uw programma door twee inspiratiesessies te kiezen uit de vijf beschikbare sessies. Na afloop van deze sessies is iedereen welkom voor een hapje en een drankje in het bedrijfsrestaurant van de Rabobank.

Meer informatie over de bijeenkomst, de inspiratiesessies en hoe u zich kosteloos kunt aanmelden, staat op staging2.rabobank.nl/vvs. De inschrijving is geopend tot 12 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.