seks and drugs and jan rot and roll in podium heino

Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne vertalingen en eigen liedjes maakt Jan Rot een spetterend vervolg op ‘Jong & Veelbelovend’ over zijn jaren 70, waarmee hij onder andere de Annie MG Schmidtprijs won. 

Jan Rot, liedschrijver, muzikant, zanger, hertaler van grote pophits, musicals en klassieke meesterwerken, heeft een nieuw programma in elkaar gesleuteld. Centraal staan de jaren 80. Het gaat over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, Jans tv-debuut bij Sonja Barend, op tour met de Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling.

Over Toppop, Countdown Café en MTV, maar ook over krakers, je eerste cd, je eerste computer, de opkomst van aids, de kroning van Beatrix, Cruijff naar Feyenoord, EK 88, RUR met Jan Lenferink, Jessye Norman in het Concertgebouw, Sam Cooke in de jeansreclame, en de oprichting van de Rock & Roll Hall of Fame. Om lekker in de tijdsfeer te blijven heeft Jan een aantal krakers schitterend vertaald, van Goodnight Saigon en We are the world tot hits van Madonna, Prince en Bruce Springsteen. Daarbij eigen liedjes en een bulk mooie verhalen

Jan Rot is op vrijdag 9 maart om 20.30 uur te zien in Theater Podium Heino. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar à €12,50 en die kunnen online gekocht worden op staging2.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.