Home / archiefcentraal / sc lemele is svv 56 alweer de baas

Op sportpark De Dubbeltreffer in Sibculo had Lemele SVV ’56 voor de tweede keer dit seizoen bij de neus. De einduitslag 2-3 was terecht vond Werner Pluim, oefenmeester in dienst van de bezoekers. “Veel kansen over en weer en de 2-3 had zomaar hoger kunnen uitvallen. Toch ben ik overwegend tevreden. Van een lastige tegenstander hebben we toch zes punten gepakt.” Remon Kleinlugtenbeld opende de score na een kwartiertje spelen. Kevin Prijs egaliseerde de achterstand voor de thuisclub.

sc lemele is svv 56 alweer de baas

“Hierna ging het een tijdje gelijk op, met pal voor rust een leuke opsteker voor ons”, herinnert Pluim zich. Het is wederom Kleinlugtenbeld, die zijn prima optreden opsiert met een tweede treffer. “Gezien de ruimte die we weg gaven heb ik in de rust aangegeven iets compacter te spelen, meer van achteruit. Vanuit de omschakeling waren we keer op keer gevaarlijk. Yoran Bakhuis vergat een paar keer de wedstrijd op slot te schieten, maar was uiteindelijk toch verantwoordelijk voor 1-3. Wedstrijd gespeeld denk je dan. Tot vlak daarna Michel Grefelman een tegenstander neerlegt en de bal op de stip gaat.” Prijs tekent voor zijn tweede maar verder dan deze 2-3 laat Lemele de thuisclub niet komen.

Stand 4D: PH 11-33, Avereest 11-25, DKB 12-25, Bruchterveld 11-22, Daarle 9-16, Rijssen Vooruit 10-16, Lemele 12-16, SVV ’56 12-14, SC Rijssen 10-12, BZSV de Blauwwitters 12-12, MVV ’69 12-4 en Daarlerveen 12-0.

 

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.