sc lemele is svv 56 alweer de baas

“Hierna ging het een tijdje gelijk op, met pal voor rust een leuke opsteker voor ons”, herinnert Pluim zich. Het is wederom Kleinlugtenbeld, die zijn prima optreden opsiert met een tweede treffer. “Gezien de ruimte die we weg gaven heb ik in de rust aangegeven iets compacter te spelen, meer van achteruit. Vanuit de omschakeling waren we keer op keer gevaarlijk. Yoran Bakhuis vergat een paar keer de wedstrijd op slot te schieten, maar was uiteindelijk toch verantwoordelijk voor 1-3. Wedstrijd gespeeld denk je dan. Tot vlak daarna Michel Grefelman een tegenstander neerlegt en de bal op de stip gaat.” Prijs tekent voor zijn tweede maar verder dan deze 2-3 laat Lemele de thuisclub niet komen.

Stand 4D: PH 11-33, Avereest 11-25, DKB 12-25, Bruchterveld 11-22, Daarle 9-16, Rijssen Vooruit 10-16, Lemele 12-16, SVV ’56 12-14, SC Rijssen 10-12, BZSV de Blauwwitters 12-12, MVV ’69 12-4 en Daarlerveen 12-0.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.