sallandwonen rondt meerdere projecten af

De voormalige ontmoetingsruimte van ‘Brinkerhoek’ biedt nu plaats aan meerdere tweekamerappartementen. Ze zijn elk ongeveer 55 m2 groot en hebben een balkon. De appartementen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een A++ label. De verenigingen die gebruik maakten van de ontmoetingsruimte hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van buurtcentrum ‘De Buut’ in Swaenewoerd.

Bij appartementencomplex ’t Heem’ aan de Kuiperstraat in Raalte zijn verbeteringen doorgevoerd gericht op de veiligheid en langer zelfstandig wonen. Zo kunnen de bewoners vanuit hun appartement de toegangsdeur bedienen via een videofooninstallatie. Ook is onderhoud uitgevoerd om de uitstraling van het pand te verbeteren. Bovendien is er een nieuwe entree gerealiseerd. In maart en april verwacht SallandWonen nog de oplevering van het onderhoudsproject in de wijk Langkamp in Raalte en de oplevering van twee nieuwe appartementengebouwen in het Burgemeesterkwartier in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.