Home / archiefcentraal / salland vocaal schenkt 1 000 euro aan algemene hulpdienst

Vocaal heeft een cheque van 1.000 euro overhandigd aan Theo Icking, voorzitter van de Algemene Hulpdienst. Het gaat om de opbrengst van de deurcollecte na afloop van de Kerstsamenzang in de Pauluskerk in Raalte.

salland vocaal schenkt 1 000 euro aan algemene hulpdienst

Goede doelen kunnen zich voorafgaand aan die jaarlijks traditie bij het mannenkoor melden, waarna de leden de bestemming voor het geld kiezen. De opbrengst van de recente collecte was voor de Algemene Hulpdienst. Vrijwilligers van deze organisatie staan altijd klaar voor degenen die door ziekte, handicap, leeftijd of andere omstandigheden geen beroep kunnen doen op bestaande hulpinstanties of op mensen uit de eigen omgeving. De tiende Kerstsamenzang is alweer gepland. Weer op 21 december in de Pauluskerk.

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.