regiobank table stars heino deze week weer vol aan de bak

Dit keer wordt het Table Stars in het begin van het jaar gehouden om beter aan te sluiten op het vervolg. Wie wil kan aansluitend op de gymlessen (gratis) een maand meetrainen met de jeugd van de TTV-Heino. Waarbij het er natuurlijk allemaal wat strakker aan toe dan bij deze kennismakingslessen. Als afsluiting van het Table Stars programma houden we op zaterdag 24 februari scholierentoernooi Heino. Hierbij proberen een team samen te stellen om mee te doen met Table Stars te Battle, de landelijke finale voor scholierenteams uit heel Nederland.

De landelijke finale wordt gespeeld op zondag 4 maart in Zwolle tijdens het NK tafeltennis in Landstede Sportcentrum te Zwolle. Als vanouds, voor het vierde jaar alweer, ondersteunt Erwin Otten van de Regiobank Table Stars Heino zodat deze activiteit extra aantrekkelijk gemaakt kan worden voor de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.