ralda presenteert raalte en salland all over the world

“Tijdens het ondernemersdebat vorige week woensdag vroegen ondernemers meer steun van de gemeente om Raalte en Salland nationaal en internationaal te promoten. Ondernemend als we zijn zegt Raalte Natuurlijk tegen ondernemend Raalte: Ralda promoot Raalte all over the world, sluit je daarbij aan!

Ralda is de Raalter dansvereniging die thuis internationale folkloristische dansen op het podium brengt, maar in het buitenland de Sallandse traditie uitdraagt. Sinds een paar jaar heeft Ralda de formule ontdekt van internationale reizen waarbij iedere folkloredansliefhebber uit heel Nederland uitgenodigd wordt met Ralda mee te gaan. En daardoor reist het gezelschap er heel wat af. Zo zijn ze net weer terug uit Chili en Bolivia. Drie weken lang hebben ze daar avond aan avond op allerlei podia gestaan, werden ze bejubeld in lokale media en waren ze zelfs drie keer te gast bij regionale en landelijke tv.

Overal waar Ralda naar toe reist, in Nederland en all over the world, nemen ze natuurlijk ook souvenirs uit Raalte mee. Wil je een mooier podium hebben om Raalte en Salland te promoten?

De gemeente Raalte heeft onder CDA en GB promotionele gifts voor Ralda wegbezuinigd, dus komt er van die kant niets meer achter de reizen van Ralda aan. Raalte Natuurlijk ziet hier een grote kans voor het Raalter/Sallandse bedrijfsleven. Welke ondernemer doet er mee om Ralda van souvenirs te voorzien, dus eigenlijk om de eigen streek te promoten in heel Nederland én over de hele wereld?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.