raalter politici in spoeddebat over kruispunt bos

Dat meldt RTV Oost.

Een eerder plan om het drukke kruispunt op de N35/N348 te verhogen naar drie meter bleek te veel overlast te veroorzaken. Daarom wil het college van burgemeester en wethouders de verhoging terugbrengen naar een meter.

In dat besluit blijken de kaders anders dan is afgesproken. Want het college noemt het verhogen naar een meter ‘een streven’. En dat is volgens Ben Nijboer, fractievoorzitter van BurgerBelangen 0572 niet voldoende en reden voor een spoeddebat.

Fietsverbinding
Tijdens het debat zal niet alleen worden gesproken over de hoogte van het kruispunt, maar ook over het eventuele wegvallen de fietsverbinding van en naar Heino. In de concept-overeenkomst staat dat deze, zodra de totale kosten te hoog worden,  als eerste uit het project wordt gehaald. “Wij vinden dat onacceptabel voor een fietsverbinding waar dagelijks circa duizend schoolkinderen uit Heino gebruik van maken”, aldus Nijboer.

Het debat vindt plaats op donderdag 8 maart en begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.