raaltenaar wordt nieuwe rector van carmel college salland

Han Nijboer is geen onbekende van de school. Hij is opgegroeid in Raalte en behaalde er eind jaren’70 zijn havodiploma. Hierna begon hij zijn loopbaan als docent levensbeschouwing. 

Na enkele jaren docent te zijn geweest op VO-scholen in Oldenzaal, Apeldoorn en Deventer bekleedde hij vanaf 1999 leidinggevende functies (afdelingsleider, teamleider en locatiedirecteur). Sinds 2012 is hij directeur van Etty Hillesum Lyceum, locatie Het Stormink.

“Een belangrijke voorwaarde om leerlingen in staat te stellen die leerroute te volgen die bij hem of haar past, is de wil om te investeren in samenwerken en om als één school op te treden, in verbondenheid met de partners uit Raalte en omgeving. Graag werk ik met alle betrokkenen aan de ambitie van Carmel College Salland om er daadwerkelijk voor alle leerlingen te zijn”, laat het College van Bestuur weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.