raalte start met kaveluitgifte salland ii

Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Gelukkig kunnen we met deze uitgifte weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Dat is toch een unieke kans”.

Bij deze uitgifte is er speciale aandacht voor ‘duurzaam bouwen’. Het college stelt een bijdrage van €5.000 beschikbaar voor een woning die voldoet aan de EPC norm 0,0. Voor meer informatie over de kavels en het proces bent u op maandag 19 februari om 19.30 uur van harte welkom bij de informatieavond in het Hoftheater in Raalte.

Inschrijven
Geïnteresseerden voor de kavels in Salland II kunnen zich vanaf 19 februari inschrijven via het inschrijfformulier op staging2.raalte.nl/bouwkavels. Op maandag 19 maart om 19.30 uur vindt in het Hoftheater in Raalte de kaveluitgifte plaats. De uitgifte gaat via loting. Meer informatie over de kavels en data is te vinden op staging2.raalte.nl/bouwkavels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.