Home / archiefcentraal / raalte start met kaveluitgifte salland ii

De gemeente Raalte start wederom met de uitgifte van vrije kavels in het nieuwbouwplan Salland II in Raalte. Het gaat om twintig kavels voor twee-onder-één-kap woningen en zeven kavels voor vrijstaande woningen aan de Wittenstein, Rechteren en Averbergen in Salland II, fase 3.

raalte start met kaveluitgifte salland ii

Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Gelukkig kunnen we met deze uitgifte weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Dat is toch een unieke kans”.

Bij deze uitgifte is er speciale aandacht voor ‘duurzaam bouwen’. Het college stelt een bijdrage van €5.000 beschikbaar voor een woning die voldoet aan de EPC norm 0,0. Voor meer informatie over de kavels en het proces bent u op maandag 19 februari om 19.30 uur van harte welkom bij de informatieavond in het Hoftheater in Raalte.

Inschrijven
Geïnteresseerden voor de kavels in Salland II kunnen zich vanaf 19 februari inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/bouwkavels. Op maandag 19 maart om 19.30 uur vindt in het Hoftheater in Raalte de kaveluitgifte plaats. De uitgifte gaat via loting. Meer informatie over de kavels en data is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.