raalte onderzoekt lessen algemene muzikale vorming

Algemene Muzikale Vorming (AMV) is een korte opleiding voor kinderen van 6 à 8 jaar waarin ze noten leren lezen, verschillende ritmes leren onderscheiden, instrumenten leren kennen en melodietjes leren spelen. Meestal bestaat AMV uit 30 à 40 lessen van een uur, maar een kortere variant is ook mogelijk.

Het onderzoek vindt plaats onder ouders van kinderen van groep 3 en 4 van de basisscholen in de gemeente Raalte. Na de voorjaarsvakantie krijgen de leerlingen via hun school een korte vragenlijst mee. Krijgt uw kind via school geen formulier, maar wilt u wel een mening geven? Vraag dan het formulier op projectleider@muzieknetwerksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.