raalte doet mee aan ikpas campagne

De inschrijving voor 2018 is inmiddels geopend. Schrijf je nu in voor IkPas op staging2.ikpas.nl en drink 30 of 40 dagen geen alcohol! De 40-dagen versie van IkPas start op 14 februari. De 30-dagenversie start op 1 maart. De gemeente Raalte, GGD IJsselland en Tactus Verslavingszorg ondersteunen deze actie en dagen inwoners van de gemeente uit om ook mee te doen.

Wat levert IkPas op?
Samen met vele duizenden andere Nederlanders samen een maand lang niet drinken is in de afgelopen jaren erg succesvol gebleken. Zo voelt na deelname meer dan de helft van de deelnemers zich fitter, slaapt 40% beter, 20% valt af en 38% heeft geld bespaard. Ruim 65% van de deelnemers is zich bewuster geworden van de rol die alcohol in hun leven speelt, 43.5% heeft het gevoel een gewoonte te hebben doorbroken en 43.7% kan beter nee zeggen tegen alcohol.

Ondersteuning IkPas
Is het erg moeilijk om 30 of 40 dagen zonder alcohol vol te houden? Met de ondersteuning die IkPas biedt, vond 58 procent van de deelnemers het achteraf gezien best makkelijk, terwijl vooraf slechts 35 procent dacht dat het een makkelijke opgave zou worden. IkPas biedt zowel in de maanden voorafgaand aan de actie als tijdens de actie zelf ondersteuning, zodat deelnemers optimaal voorbereid met hun goede voornemen aan de slag gaan.

Campagne 2018
Op 14 februari 2018 start de 40 dagen actie, die gelijkloopt met de traditionele vastentijd en duurt tot en met 25 maart. Van 1 maart tot en met 30 maart 2018 vindt de 30 dagen versie plaats. Iedereen die ook mee wil doen en de voordelen zelf wil ervaren kan zich inschrijven voor IkPas 2018 via staging2.ikpas.nl/inschrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.