Home / archiefcentraal / presentator joris linssen naar hoftheater

Presentator Joris Linssen komt op vrijdag 9 februari naar het HOFtheater. De band Joris Linssen & Caramba neemt het publiek mee naar het zonnige Mexico. Het wordt een groot feest. Deze serenade is een ode aan het leven, de liefde en de muziek. Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren.

presentator joris linssen naar hoftheater

Foto: Christian Toonk

Joris Linssen & Caramba| Serenade
Op Allerzielen (Día de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte Caramba een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse artiesten, om ze te eren met een lied. En in de zomer stonden de amigo’s onder menig balkon een liefdeslied te zingen. Joris Linssen en zijn vrienden smeden deze verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Het plezier en de energie die de muzikanten uitstralen spat van het podium af.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Joris Linssen & Caramba op vrijdag 9 februari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.