presentator joris linssen naar hoftheater

Foto: Christian Toonk

Joris Linssen & Caramba| Serenade
Op Allerzielen (Día de los muertos, Mexicaanse dodendag) maakte Caramba een rondreis langs belangrijke plekken van overleden Nederlandse artiesten, om ze te eren met een lied. En in de zomer stonden de amigo’s onder menig balkon een liefdeslied te zingen. Joris Linssen en zijn vrienden smeden deze verhalen en liedjes aaneen tot een hartverscheurende en hilarische voorstelling. Het plezier en de energie die de muzikanten uitstralen spat van het podium af.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Joris Linssen & Caramba op vrijdag 9 februari 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.