Home / archiefcentraal / presentatie in dorpshuus heino over rauwpower zuivel

Biologische boeren André en Tonny Mulder houden op maandag 5 februari een presentatie in het Dorpshuus in Heino. Ze vertellen over hun keuze voor biologisch boeren, het belang van regionale kringlopen en het ontstaan van RauwPower zuivel. Daarna gaan ze dieper in op de geschiedenis van hun bedrijf, het begin in Wijthmen en de verhuizing naar De Lutte.

presentatie in dorpshuus heino over rauwpower zuivel

Ook vertellen ze over de verschillen tussen gefermenteerde rauwmelkse zuivel en de gewone gepasteuriseerde zuivel. De aanwezigen kunnen de producten proeven en na afloop zijn die te koop. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.