Home / archiefcentraal / poll schaatsen op natuurijs

De afgelopen dagen is de het kwik al een enkele keer gezakt onder de -10 graden Celsius. De weervoorspellingen geven aan dat dit ook de komende dagen nog zo blijft. Grote kans dat er dus geschaatst kan worden op natuurijs. Lokale ijsbanen zijn druk in de weer om ervoor te zorgen dat iedereen weer veel schaatsplezier kan beleven.

poll schaatsen op natuurijs

De schaatsen worden al weer van zolder afgehaald, dat merken ook de schaatswinkels die hartstikke druk zijn om de ijzers weer gebruik klaar te maken. Zo laat ijsbaan Raalte op Twitter weten er goede hoop in te hebben. Ook bij ijsclub Stokvisdennen in Dalfsen gaat het de goede kant, zij lieten via hun Twitterkanaal weten dat de baan dichtgevroren is en dat het nu een kwestie is van aangroeien.

Wij zijn benieuwd of u de schaatsen al van zolder heeft gehaald en straks ook een rondje gaat schaatsen bij de plaatselijke ijsbaan. Laat het ons weten!

De poll van deze week:
[poll id=242]

Donorwet
Vorige week vroegen we onze lezers of zij met het ingaan van de nieuwe donorwet geregistreerd blijven staan als donor. In totaal was 59% het eens met deze stelling. Het percentage komt goed overeen met de landelijke cijfers, waar 59,9% per 1 februari ‘Ja, ik geef toestemming’ koos. Ook de lezers van onze site lieten een reactie achter. Zo reageerde ‘Sjappie’ met: “Laten we hopen dat nu iedereen eens gaat nadenken en een keuze gaat maken. En misschien volwassenen die aangeven geen donor te willen zijn, hen ook geen donororgaan geven of achter op de lijst zetten.”

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.