politie raalte waarschuwt weer voor oplichters

Lees het verhaal van de politie hieronder: 

Oplichters ze blijven het proberen!!!

Een inwoner van Luttenberg riep vanmiddag onze hulp in. Hij stond bij een bank om aldaar geld over te maken. Een crimineel deed zich voor als een “medewerker” van de #Belastingdienst en deelde hem telefonisch mee dat er nog een groot geldbedrag aan schuld openstond. Het slachtoffer is nog van het soort dat de moderne manier van internetbankieren niet toejuicht dus alles nog op de oude manier afhandelt en naar de bank gaat om daar zijn zaken te regelen. Zelfs in de bank had de oplichter nog telefonisch contact. Gelukkig stak de bank een stokje voor de transactie maar het scheelde niet veel. Helaas worden er nog dagelijks mensen het slachtoffer van dit soort praktijken.
Vertrouwt u het niet neem dan contact op met de “echte” Belastingdienst.
Mooier kunnen we het niet maken misschien wel veiliger met deze waarschuwing.


Meer handig tips zijn te lezen op de website van Opgelicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.