Home / archiefcentraal / politie heeft handen vol aan voortvluchtige verkeersovertreder in olst

Een hectisch nachtje voor de politie in Olst. Daar ging een automobilist in de nacht van woensdag op donderdag flink over de schreef. Hij negeerde het stopteken, reed in op een politievoertuig en sloeg te voet op de vlucht. Met behulp van een diensthond is hij later aangetroffen in een weiland.

politie heeft handen vol aan voortvluchtige verkeersovertreder in olst

Het begon allemaal met het overschrijden van de toegestane snelheid. De politie gaf hierop een stopteken, maar daar trok de verdachte zich niets van aan. Hij reed zelfs in op zijn achtervolgers. Op de Rijksstraatweg crashte het voertuig van de kamikazepiloot, waarna een vluchtpoging te voet volgde. In een weiland kwam de achtervolging ten einde.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.