pec zwolle weet weer wat winnen is

Met name voor rust was er geen vuiltje aan de lucht voor de Zwollenaren. Via Younes Namli en Youness Mokhtar kreeg de ploeg al twee grote kansen, voordat het publiek de openingstreffer daadwerkelijk kon vieren. Op aangeven van Mokhtar was het Wouter Marinus, hij mocht het dit keer proberen als diepe spits, die de 1-0 binnenkopte. Vijf minuten later werkte Namli de volgende treffer in het doel, de heerlijke assist kwam wederom van Mokhtar.

In de tweede helft liet Heerenveen zich wat meer zien. Twintig minuten voor tijd was het de aanvallend ingestelde back Denzel Dumfries, die van dichtbij de aansluitingstreffer binnen knalde. Waar het uitvak hoopte op de gelijkmaker, was het Mustafa Saymak die anders bepaalde. De van een blessure teruggekeerde middenvelder schoot knap raak en leek het duel te beslissen. Toch werd het nog spannend. Reza Ghoochannejhad stond verbazingwekkend vrij in het Zwolse doelgebied en tekende dankbaar voor de 3-2. Verder kwam het Friese slotoffensief echter niet.

Door deze zege staat PEC Zwolle minimaal tot donderdag weer op de vierde plaats in de Eredivisie. Zaterdag komen de Blauwvingers weer in actie. Dan staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.