oudste lid toast op opening vernieuwde clubhuis atc wijhe

Voorzitter Ronald Jorna: “Circa één jaar geleden werd het bestuur benaderd door een aantal enthousiaste leden met het plan om de kantine te restylen. Ze hadden een aantal schetsen gemaakt en daarmee werd het bestuur overtuigd. In juli gingen de leden tijdens een extra ledenvergadering akkoord met het plan, zodat in oktober met de verbouwing kon worden begonnen. En na drie maanden is de officiële opening dus een feit”.

Tijdens de verbouwing zijn de keuken en toiletten volledig vernieuwd en werd een alarminstallatie aangelegd. De kantine is voorzien van een nieuwe vloer, de bar is vervangen en de kantine is voorzien van nieuwe meubels in een eigentijdse stijl. Het huidige clubhuis dateert alweer van 1991, en verkeert op zich nog in prima staat. Maar aan het interieur van het gebouw was in de afgelopen 26 jaar weinig veranderd. Met de huidige restyling en verbouwing moet de vereniging weer 20 jaar vooruit kunnen.

Roberto Balster, penningmeester van de vereniging, vult aan: “Het echte vakwerk is door bedrijven, veelal onze sponsors, uitgevoerd. Maar een deel van de werkzaamheden is door vrijwilligers verricht. Hierdoor konden we de kosten beperkt houden en konden we alles uit eigen middelen financieren, zonder de contributie te hoeven verhogen”.
Om de voltooiing van de verbouwing te vieren heeft ATC Wijhe dit jaar een aantrekkelijke actie voor nieuwe leden: voor € 95,- krijg je 10 tennislessen en lidmaatschap tot eind 2018. Meer informatie: staging2.atcwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.