ouderwetse palmpaasstokken maken

Palmpasen is officieel de laatste zondag van de vastenperiode, de zondag voor Pasen. De Palmpaasstok is een stok in de vorm van een kruis, vol met vaste attributen die allemaal hun eigen betekenis hebben. Maar voor kinderen is het vaak een mooie eigen versierde stok, vol met lekkers, waar ze trots mee rondlopen.

De Palmpaasstok wordt in het Infocentrum gemaakt op de ouderwetse manier met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. De kinderen kunnen hem de hele middag versieren en er wordt afgesloten met een groepsfoto van alle prachtige stokken, en, als het weer het toelaat, een kleine optocht over het terrein. Voor een stok, de materialen en ranja wordt gezorgd. Mocht uw kind belangstelling hebben voor deze activiteit, meld hem/haar dan tijdig aan, want vol is vol.

Datum: zaterdag 24 maart
Tijd: 14.00-15.30 uur
Plaats: Infocentrum IJssel, Rijksstraatweg 109, Den Nul
Voor wie: kinderen van 4, 5 (onder begeleiding) en 6,7 jaar (groep 1,2,3,4)
Kosten: € 5,- incl. ranja/koekje
Vooraf opgeven via: aanmelden@infocentrumijssel.nl of telefonisch bij de kiosk in het Infocentrum IJssel: 0570 745040

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.