oud raaltenaar ruud hendriks overleden

Zo stond Hendriks aan de basis van zowel Ribs & Blues als van straattheaterfestival StreetLive, maar ook was hij een van de initiatiefnemers van het Bloazersfestival. Dat is nu een vast en populair onderdeel van Stöppelhaene, maar het werd in de eerste jaren nog vanuit carnavalsvereniging de Stöppelkaters georganiseerd.

Bij deze vereniging was hij op meerdere terrein actief. Zo was hij onder meer in 1988 Prins Carnaval. In Raalte werd hij ook bekend als oprichter en eigenaar van boekingskantoor Star Factory. Na een faillissement in 2013 ging hij nog korte tijd door met ‘Cheap Bookings’ en ‘By Ruud’, voordat hij enkele jaren geleden via Bologna in Sofia neerstreek. Via social media reageerde Hendriks nog heel vaak op mensen en gebeurtenissen in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.