opinie ozb weg ermee

De gemeente heeft beloftes gemaakt en toezeggingen gedaan over toekomstige uitgaven. Beloftes aan burgers, afspraken over duurzaamheid en een lopende begroting. Daarin moet de gemeente moet betrouwbaar zijn. Men moet er van op aan kunnen dat beloftes en toezeggingen worden nagekomen. D66 zet een gedegen financieel beleid van de gemeente voorop. U, en ik, zullen als nuchtere Nederlanders ons huishoudboekje op orde willen hebben. Wat mij betreft geldt dit dubbel voor het huishoudboekje van de gemeente. Het gaat hier immers om ons (belasting)geld! Dan moet er helemaal verstandig mee omgegaan worden. Ook wanneer er dan geen verlaging van de belastingen inzit. Dan is de gemeente betrouwbaar en financieel gezond.

Dit verhaal is misschien electoraal niet opportuun, maar wel eerlijk en gedegen. Ik verkies, met D66, het eerlijke verhaal voor een gedegen financieel beleid boven het beloven van cadeautjes in verkiezingstijd!

Thijs Mulder
D66 Olst-Wijhe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.