ondernemers van lemelerveld hebben wensen voor cda dalfsen

De ondernemers willen ook dat er verschil blijft tussen ‘food en horeca’. En dat iedere ondernemer aan dezelfde vergunningseisen moet voldoen. Naast onderwerpen als industriegrond en de aanleg van de N348, werd ook nogmaals benadrukt dat een doorlopende vergunning voor festiviteiten op het Kroonplein, noodzakelijk is om snel in te kunnen spelen op actualiteiten en weersomstandigheden.

Voldoende goedkope woningen bouwen is voor ondernemers belangrijk om het arbeidsaanbod van jongeren op peil te houden. Ook werd er melding gemaakt van diverse initiatieven voor de opleiding van jongeren, vooral in de bouw.

CDA Dalfsen kent de gewoonte om ieder jaar op Valentijnsdag een speciale groep in de samenleving in het zonnetje te zetten. Zo viel dit jaar de keus op de diverse ondernemersverenigingen in de verschillende kernen van de gemeente. Gerrit Hoogenboom; “Hierbij schuiven we aan bij de vergaderingen van de besturen. En de Ondernemers Vereniging Lemelerveld (OVL) was de club die het spits af beet. We zaten al vroeg aan een heerlijke CDA-slagroomtaart, gebakken door de gastheer van vandaag, Bakkerij van de Most.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.