Home / archiefcentraal / olst viert internationale vrouwendag

Na het succes van vorig jaar viert Olst op vrijdagavond 9 maart aanstaande Internationale Vrouwendag. Centraal op het programma staat het vertonen van de documentaire The Last Fight over de uit Olst afkomstige MMA-fighter Marloes Coenen. Haar verhaal sluit feilloos aan bij het beeld dat wij hebben van een zeer sterke en gedreven vrouw.

olst viert internationale vrouwendag

En toont dat vrouwen het ver kunnen schoppen (in Coenen’s geval letterlijk) binnen de internationale, professionele, grotendeels door mannen gedomineerde, sportwereld. Gezien het feit dat Marloes zelf verhinderd is, zal kick-bokster Daphne van Vilsteren van Tabonon uit Raalte de documentaire inleiden en een korte demonstratie geven.

Dit jaar wordt de Internationale Vrouwendag samen gehouden mt de mannen. Zij zijn van harte welkom om deze documentaire te komen bekijken. Inloop: 19:15 bij het Holstohus in Olst.

 

Lees ook

‘Raalte op de kaart’ goed voor ruim 5.100 euro voor Leergeld Salland

RAALTE – Geld dat heel erg nuttig is, zo reageerde coördinator Carola Beumer van Leergeld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.