Home / archiefcentraal / nood kap van drie bomen bij nicolaaskerk wijhe

Er heeft een inspectie plaatsgevonden naar de conditie van de bomen in het centrum van Wijhe. Bij die inspectie is naar voren gekomen dat drie bomen bij de Nicolaaskerk zo’n groot gevaar opleveren voor de omgeving dat de bomen zo spoedig mogelijk moeten worden gekapt. Uitstel zou niet verantwoord zijn.

nood kap van drie bomen bij nicolaaskerk wijhe

De Protestantse Gemeente Wijhe is de opdrachtgever voor deze kap. Burgemeester Ton Strien heeft toestemming voor de nood-kap afgegeven. De bomen worden zaterdag 3 maart gekapt. De werkzaamheden starten om 07.30 uur. Vanaf vrijdag 2 maart kan de parkeerplaats aan de Kerkstraat tijdelijk niet gebruikt worden. De Protestantse Gemeente Wijhe vraagt begrip voor de overlast die dit geeft. Op een later moment wordt nog bekeken of herplant mogelijk is.

Op bovenstaande afbeelding zijn de te kappen bomen aangegeven met een rood kruisje.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.