nieuw tijenraan zondag ruim geopend voor kennismaking

Iedereen is zondag 4 februari tussen 10.00-17.00 uur van harte welkom in het nieuwe Tijenraan voor een rondleiding door middel van een puzzeltocht door het gebouw. Ook zijn dan de clinics in de sporthal van volleybalvereniging Salvora, gymvereniging RGV Kwiek en Rhönradvereniging GV Rats. Wil je komen zwemmen, dan kun je vanaf 09.00 uur al het water in. Verspreid over de dag zijn daar verschillende clinics van duikvereniging Cerianthus en kun je over de stormbaan lopen. Een kaartje voor het zwembad kost die dag vijf euro en de clinics in de sporthal zijn gratis toegankelijk.

Vanaf maandag 5 februari is het sportcentrum volgens de nieuwe openingstijden en het nieuwe activiteitenrooster geopend, die terug te vinden zijn op de website van het Sportbedrijf Raalte: staging2.sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.