Home / archiefcentraal / nieuw tijenraan zondag ruim geopend voor kennismaking

Vrijdag is de officiële opening van het nieuwe sportcentrum Tijenraan, waarbij een beperkt aantal mensen aanwezig is. Iedereen die nieuwsgierig is naar het nieuwe gebouw en graag het nieuwe zwembad in wil duiken, is zondag van harte welkom. Sportbedrijf Raalte opent dan de deuren van het nieuwe sportcentrum en organiseert rondleidingen door het gebouw. Daarnaast organiseren diverse verenigingen clinics en demonstraties in het zwembad en in de sporthal.

nieuw tijenraan zondag ruim geopend voor kennismaking

Iedereen is zondag 4 februari tussen 10.00-17.00 uur van harte welkom in het nieuwe Tijenraan voor een rondleiding door middel van een puzzeltocht door het gebouw. Ook zijn dan de clinics in de sporthal van volleybalvereniging Salvora, gymvereniging RGV Kwiek en Rhönradvereniging GV Rats. Wil je komen zwemmen, dan kun je vanaf 09.00 uur al het water in. Verspreid over de dag zijn daar verschillende clinics van duikvereniging Cerianthus en kun je over de stormbaan lopen. Een kaartje voor het zwembad kost die dag vijf euro en de clinics in de sporthal zijn gratis toegankelijk.

Vanaf maandag 5 februari is het sportcentrum volgens de nieuwe openingstijden en het nieuwe activiteitenrooster geopend, die terug te vinden zijn op de website van het Sportbedrijf Raalte: www.sportbedrijfraalte.nl.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.