Home / archiefcentraal / nieuw tijenraan ontvangt kunstwerken van zozijn

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe sportcentrum Tijenraan, hebben de cliënten van Zozijn Raalte drie kunstwerken van zwemmende dames cadeau geschonken aan Sportbedrijf Raalte. Ellen Tuink overhandigde de door haar gemaakte beelden aan Joke Derksen, teamleider bij het Sportbedrijf.

nieuw tijenraan ontvangt kunstwerken van zozijn

De beelden zijn gemaakt bij atelier Aventurijn, een werkplek voor mensen met een beperking, op het IVOOR terrein van Zozijn. Iedereen die komt sporten in sportcentrum Tijenraan ziet de ‘zwemmende dames’ binnenkort prominent hangen bij de ingang van het zwembad.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.