nieuw tennisseizoen bij tennisvereniging lemelerveld

Het park is rustig gelegen en wordt omringd door mooie natuur. Het bevat bovendien een mini-tennisbaan voor de kleintjes, een oefenkooi en een speeltuin. Vanuit ons fraaie clubgebouw met terras en overkapping heb je een goed zicht op de banen en is het heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. Het adres van onze tennisvereniging is Verbindingsweg 2b. We zitten aan de grote parkeerplaats bij het sportpark in Lemelerveld.

Het voorjaar staat voor de deur! Dat betekent dat het nieuwe tennisseizoen binnenkort weer van start gaat. Ook zo’n zin om een balletje te slaan op ons mooie tennispark? Wordt dan nu lid van TV Lemelerveld. Het eerste half jaar lidmaatschap is zelfs gratis! Je mag dan zo vaak komen tennissen als je wilt en je bent geheel vrij om te bepalen of je wilt deelnemen aan lessen, een competitie, toernooi, de tos en/of vele andere leuke activiteiten. Wil je je opgeven of heb je nog vragen, bel of mail gerust! bestuur@tvlemelerveld.nl/ 0619876867

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.