nico dijkshoorn komt naar bijripperda in den nul

Dijkshoorn leest voor uit zijn nieuwe bundel ‘Alles & niets’ en ‘Nooit ziek geweest’, de roman die hij schreef over zijn vader die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De Genoeglijke middag aan de IJssel is een jaarlijks evenement van de Bibliotheek Salland, de Maatschappij tot Nut van het algemeen departement Olst-Deventer (’t Nut) en Boek & Kantoor Korten in Olst.

De middag valt aan het begin van de Boekenweek. Het programma begint om 15.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn te koop bij Boek & Kantoor Korten in Olst. Leden van ’t Nut en de Bibliotheek Salland en houders van een Readr Card betalen 7,50 euro; studenten 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.