n store raalte draagt deel omzet af aan alp dhuzes

“Samen gaan we de strijd aan tegen kanker”, laat Intersport Schutte weten. “Wij gaan dat doen met twee teams vanuit Salland met totaal 18 deelnemers en willen samen op 7 juni minimaal vijftig keer de Alpe D’Huzes beklimmen. Dit doen wij fietsend, hardlopend of wandelend. Voor ons een hele mooie en uitdagende strijd.”

Onze strijd is natuurlijk niet te vergelijken met de strijd die mensen voeren tegen deze vreselijke ziekte die steeds dichterbij komt. Iedereen in zijn of haar omgeving kent wel iemand die getroffen is door kanker. Wij gaan de strijd aan door geld in te zamelen om nog meer onderzoek te kunnen laten verrichten naar kanker met als doel de ziekte op afstand te houden. Ons motto: Samen Sterk, Samen Strijden, Samen die berg op!”

Mirjam Schutte maakt onder andere deel uit van dit team en zo ontstond het idee om een gedeelte van de omzet af te staan aan het goede doel. “Wij roepen dan ook iedereen op zijn of haar slag te slaan in dit weekend om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de mooie doel. Er zal ook een collectebus aanwezig zijn. Wij zien u heel graag op vrijdag en zaterdag 9 en 10 februari in de N-Store aan de Herenstraat 30 in Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.