motorcoureur koopman uit heino sluit aan bij yamaha racing

Koopman: “De eerste dag van deze tweedaagse bijeenkomst was vooral gericht op mediatraining en dan met name op de door Yamaha vastgestelde regelgeving met betrekking tot publicaties op sociale media wat te maken heeft met copyrights. De tweede dag stond in het teken van de fotosessies. Over enkele weken beginnen de trainingen waarvan de data en circuits bekend gemaakt zullen worden door Yamaha Racing.”

Tussendoor heeft Dennis Koopman in KokkieBikes uit Lemelerveld een nieuwe persoonlijke sponsor gevonden, terwijl met oud-coureur Rob Filart van Scuderia Sports BV, importeur van de Portugese helmenproducent CMS een driejarig contract is afgesloten, waarbij een aantal commerciële activiteiten gepland staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.