midzomerfeest marienheem terug naar het dorp

Vanaf dit jaar is het Midzomerterrein te vinden op de velden rondom de tennisbaan in Mariënheem. De stichting zal hierbij gebruik maken van het ’trapveldje’ en een aanliggend weiland. De entree van het feest is gedurende het hele weekend de ingang aan de Essenbree. Door het terrein en ingang ‘in het dorp’ te plaatsen, hoopt de organisatie sneller en gemakkelijker de gang naar het feest te bewerkstelligen.

Tipje van de sluier
In 2018 keert een aantal oude onderdelen terug. Zo worden de buurtschappen weer actief betrokken bij de organisatie en wordt het zondagmiddagspektakel ingevuld met een bekend spel. De zaterdagavond staat in het teken van een 90’s Party.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.