Home / archiefcentraal / midzomerfeest marienheem terug naar het dorp

Het Midzomerfeest in Mariënheem verhuist in 2018 weer terug naar het dorp. Manege Bartels wordt verlaten, om vervolgens een nieuwe locatie te betrekken op de velden rondom de tennisbaan in het dorp. Ondanks twee gezellige edities bij Manege Bartels, bleef de vraag om een terugkeer groot. Het Midzomerfeest wordt dit jaar georganiseerd op 22, 23 en 24 juni.

midzomerfeest marienheem terug naar het dorp

Vanaf dit jaar is het Midzomerterrein te vinden op de velden rondom de tennisbaan in Mariënheem. De stichting zal hierbij gebruik maken van het ‘trapveldje’ en een aanliggend weiland. De entree van het feest is gedurende het hele weekend de ingang aan de Essenbree. Door het terrein en ingang ‘in het dorp’ te plaatsen, hoopt de organisatie sneller en gemakkelijker de gang naar het feest te bewerkstelligen.

Tipje van de sluier
In 2018 keert een aantal oude onderdelen terug. Zo worden de buurtschappen weer actief betrokken bij de organisatie en wordt het zondagmiddagspektakel ingevuld met een bekend spel. De zaterdagavond staat in het teken van een 90’s Party.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.