Home / archiefcentraal / martin mans formation in wh zwart hal

The Martin Mans Formation verzorgt op zaterdag 24 februari een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Het mannenensemble bestaat uit twintig zangers en is zo'n tien jaar geleden ontstaan vanuit het Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem.

martin mans formation in wh zwart hal

Martin Mans heeft met zijn ruime ervaring als dirigent en organist het ensemble met veel zorg samengesteld. Het resultaat is een diverse, maar vooral enthousiaste groep geschoolde zangers. Mans bespeelt die avond zelf het orgel en de piano. Jantine Kalkman begeleidt de liederen op trompet. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 17 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop) kunnen gereserveerd worden via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wees er snel bij, want de belangstelling is groot.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.