martin mans formation in wh zwart hal

Martin Mans heeft met zijn ruime ervaring als dirigent en organist het ensemble met veel zorg samengesteld. Het resultaat is een diverse, maar vooral enthousiaste groep geschoolde zangers. Mans bespeelt die avond zelf het orgel en de piano. Jantine Kalkman begeleidt de liederen op trompet. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten à 17 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop) kunnen gereserveerd worden via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site: staging2.huetink-royalmusic.nl. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wees er snel bij, want de belangstelling is groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.