Home / archiefcentraal / liza disselhorst geeft workshops rainbow tai chi

Op zaterdag 24 en zondag 25 februari geeft Liza Disselhorst een tweetal workshops 'Rainbow Tai Chi' in Dalfsen (De Barones) en in Olst (Het Middenhuis).

liza disselhorst geeft workshops rainbow tai chi

Liza is leraar in opleiding aan de Rainbow Tai Chi school in Engeland, waar ze ruim twee jaar geleden naar toe is verhuisd om in directe leer te gaan bij een bekende meester in de Tai Chi (Master Choy). De Rainbow Tai Chi oefeningen en principes hielpen haar en al vele anderen meer zelfvertrouwen, gezondheid en geluk te vinden door van binnenuit te veranderen.

In de workshop van een dag leer je op een ontspannen en persoonlijke manier alles over de acht fundamentele Rainbow Tai Chi oefeningen en principes. De workshop is geschikt voor alle leeftijden, fit of minder fit, beginner of ervaren. De workshop duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de prijs is 40 euro, inclusief koffie/ thee, exclusief lunch.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met Liza via liza.disselhorst@gmail.com of 06-33827833.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.