livera raalte heeft mooiste carnavalsetalage

Afgelopen week kon via onze website gestemd worden. Liefst 783 stemmers maakten van deze mogelijkheid gebruik. De Snoezepoezen (organisatie) kijken terug op een succesvolle editie van de etalagewedstrijd met maar liefst 29 deelnemende winkels, een record. Mooi om te zien dat het zo leeft en dat de winkeliers het centrum van Raalte alvast in carnavalsstemming weten te brengen door het versieren van hun etalages met de mooiste creaties.

Er is fanatiek gestemd en winkeliers hebben de social media goed in weten te zetten door leuke win-acties te bedenken. Nu genieten van het mooie carnavalsweekend wat voor de deur staat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.