Home / archiefcentraal / livera raalte heeft mooiste carnavalsetalage

Na driemaal de tweede plek te hebben gehaald, heeft Livera Raalte deze editie met 24,8% van de stemmen de etalagewedstrijd van 2018 gewonnen. Het was wederom, net als voorgaande jaren, een nek-aan-nekrace. Korbeld bloemen is tweede geworden met 23,8% van de stemmen en Huiskes is als goede derde geëindigd met 17,8% van de stemmen.

livera raalte heeft mooiste carnavalsetalage

Afgelopen week kon via onze website gestemd worden. Liefst 783 stemmers maakten van deze mogelijkheid gebruik. De Snoezepoezen (organisatie) kijken terug op een succesvolle editie van de etalagewedstrijd met maar liefst 29 deelnemende winkels, een record. Mooi om te zien dat het zo leeft en dat de winkeliers het centrum van Raalte alvast in carnavalsstemming weten te brengen door het versieren van hun etalages met de mooiste creaties.

Er is fanatiek gestemd en winkeliers hebben de social media goed in weten te zetten door leuke win-acties te bedenken. Nu genieten van het mooie carnavalsweekend wat voor de deur staat!

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.