lijsttrekker d66 raalte moet vanwege gezondheidsklachten een stap terug doen

Het gebeuren heeft voor D66 Raalte verregaande gevolgen voor de komende campagneperiode. Peter Moorman uit Heino, nummer twee op de kandidatenlijst en huidig gemeenteraadslid, zal veel van de taken en komende debatten en bijeenkomsten van Bert overnemen. Terlouw heeft er het volste vertrouwen in dat Moorman en de andere kandidaten op de D66 lijst zijn taken op een prima wijze zullen opvangen. Daar waar het kan zal Bert wel zo nu en dan zijn gezicht laten zien.

“Ik ben schijnbaar familiair belast met dit type hartklachten en gezondheid en ziekte laten zich nu eenmaal niet sturen door de komende verkiezingen.” Bert laat weten er erg van te balen maar hij moet nu eerst door deze persoonlijk moeilijke periode heen. Na zijn open hartoperatie zal hij daarna ook een paar maanden moeten herstellen en hij zal naar verwachting halverwege de zomer fit genoeg zijn om het raadswerk weer op te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.