Home / archiefcentraal / letterfeest met wethouder van loevezijn op de rietkraag

Op vrijdag 2 februari 2018 was het in groep 3 op KBS de Rietkraag groot feest. Het afgelopen half jaar hebben de kinderen heel hard gewerkt en hebben ze alle letters geleerd. Dit hebben ze feestelijk gevierd met een heus letterfeest.

letterfeest met wethouder van loevezijn op de rietkraag

Op het letterfeest hebben de kinderen aan de kleuters en hun eigen uitgenodigde gast laten horen hoe goed ze kunnen voorlezen, hebben ze een letterspeurtocht gedaan en een letter- of leesspelletje gespeeld. Na de pauze was er een heel bijzondere gast in de klas: wethouder Van Loevezijn. Hij kwam voor een heel speciaal moment: de kinderen kregen als beloning voor hun harde werken het afgelopen jaar allemaal hun letterdiploma.
Dik verdiend, die kanjers van groep 3 van KBS de Rietkraag!

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.