leerlingen carmel college zetten zich in voor stichting lef

Alle klassen hebben een eigen activiteit bedacht. Dat kan variëren van spelletjes, muziek maken, sponsorlopen, loterijen tot hapjes verkopen. Sommige van die activiteiten vragen voorbereidingen voor de eigenlijke actiedag en op allerlei locaties, maar de actiedag is op 14 februari. Deze ochtend staat geheel in het teken van de actie voor Stichting LEF.

Stichting LEF Raalte zet zich in voor gezinnen die getroffen worden door kanker of andere verschrikkelijke ziekten en ondersteunt deze gezinnen bij allerlei praktische zaken waar mensen mee geconfronteerd worden als een gezinslid wordt getroffen. Vanaf 9.00 uur zijn de leerlingen gereed u te ontvangen op Carmel College Salland, locatie havo/vwo aan de Hofstedelaan 4.

De school organiseert om de drie jaar een grote activiteit om een goed doel te steunen. Het initiatief komt vanuit de leerlingenraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.