Home / archiefcentraal / leerlingen carmel college zetten zich in voor stichting lef

Leerlingen havo/vwo van het Carmel College in Raalte houden op woensdagochtend 14 februari een actiedag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting LEF Raalte. Van 9:00 tot 11:45 uur zijn er allerlei activiteiten in en rondom de school. Geïnteresseerden, jong en oud, zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en mee te doen aan de activiteiten.

leerlingen carmel college zetten zich in voor stichting lef

Alle klassen hebben een eigen activiteit bedacht. Dat kan variëren van spelletjes, muziek maken, sponsorlopen, loterijen tot hapjes verkopen. Sommige van die activiteiten vragen voorbereidingen voor de eigenlijke actiedag en op allerlei locaties, maar de actiedag is op 14 februari. Deze ochtend staat geheel in het teken van de actie voor Stichting LEF.

Stichting LEF Raalte zet zich in voor gezinnen die getroffen worden door kanker of andere verschrikkelijke ziekten en ondersteunt deze gezinnen bij allerlei praktische zaken waar mensen mee geconfronteerd worden als een gezinslid wordt getroffen. Vanaf 9.00 uur zijn de leerlingen gereed u te ontvangen op Carmel College Salland, locatie havo/vwo aan de Hofstedelaan 4.

De school organiseert om de drie jaar een grote activiteit om een goed doel te steunen. Het initiatief komt vanuit de leerlingenraad.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.